06 – 1533 1264

info@berali.nl

Werkwijze

een kijkje in de keukenOnze Werkwijze

Voordat het gewenste eindproduct een feit is, wordt eerst uiteraard uitgebreid de tijd genomen om kennis met jou, als klant, te maken. Dit kan via uitgebreid e-mail contact, maar wanneer je dat prettiger vindt dan kan dat ook in een telefonisch of persoonlijk gesprek.

Dan wordt de gehanteerde en uiterst transparante en duidelijke werkwijze toegelicht en worden de wensen van jou uitvoerig besproken. Vervolgens krijg je een offerte aangeboden en gaan wij enthousiast voor je aan de slag.

Uiteraard biedt Berali jou als klant de mogelijkheid het concept te beoordelen en na eventuele aanpassingen volgt de oplevering. Niet echter voordat je tevreden bent en blij wordt van het geleverde werk.

01

kennismaking

Voordat het gewenste eindproduct een feit is, wordt eerst uiteraard uitgebreid de tijd genomen om kennis (1) met jou, als klant, te maken. Dit kan via uitgebreid e-mail contact, maar wanneer je dat prettiger vindt dan kan dat ook in een telefonisch of persoonlijk gesprek.

02

onderzoek

Als je een website of logo voor jouw bedrijf wilt laten maken, beginnen we niet zomaar met schetsen. We gaan eerst vooronderzoek doen. We willen jouw bedrijf eerst goed leren kennen. Wie zijn bijvoorbeeld je klanten? Wat is je visie en je missie? Wat wil je als bedrijf uitstralen?

03

ideeën

Met de verzamelde informatie gaan we aan de slag. De eerste ideeën worden op papier gezet op een moodboard. Dingen als kleuren, lettertypes, vormen en compositie komen hier allemaal op te staan.

04

design

De ideeën die zijn overgebleven werken we uit in schetsen. Van sommige tekeningen zien we meteen dat ze niet bij je bedrijf passen, die hoeven we dan ook niet verder uit te werken. Andere ideeën komen juist tot leven in deze fase. Deze tekenen we verder uit. Deze concepten zijn nog in zwart-wit.

05

concept

Nu het kaf van het koren gescheiden is, hebben we een goed overzicht van het beste werk tot nu toe. Hieruit selecteren we de beste ideeën en voegen we ook kleur toe. Deze concepten digitaliseren we en leggen we je voor. We lichten hierbij ook onze keuzes toe.

06

oplevering

Je website of logo is nu klaar om opgeleverd te worden!
Het logo leveren we op in verschillende bestandsformaten, dan zijn ze ook geschikt voor drukwerk.

neem contact opAan de slag met Berali

Hopelijk hebben we je een goed beeld kunnen geven van hoe we tot een goed design komen. Wil je ook door Berali je logo, website of iets anders laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact opMeer weten ?

Ons adres

Kathoek 1

8356 DM Blokzijl

Stuur een WhatsApp

Ons Bellen

Stuur ons een Email

l

vraag vrijblijvende informatie aan

    Wij verwerken jouw gegevens conform onze Privacy Verklaring.